Actas 2012

 
ACTES JUNTA 

ACTA DE LA REUNIÓ DE JUNTA DE LA FAV

                              DIA 22.11.12
Hi participen: Arraona els Merinals, Ca n’Oriac, Campoamor, la Concòrdia, la Creu de Barberà, Gràcia, Les Termes, la Plana del Pintor,  Torreguitart.
Ha excusat la seva absència: Covadonga
1. Aprovació de l’acta anterior, si s’escau
S’aprova sense cap esmena.
2. Informacions i propostes de les AV
La Plana del Pintor: han renovat la Junta, ara son 14 persones, els que formaven la comissió del carnestoltes també han entrat a la Junta. El dia 15 de desembre celebraran el Dia del Soci.
Les Termes: Han ampliat la Junta, ara tenen vocalia d’esports. Renovaran els estatuts.  Fan una excursió a Camprodon. El dia 25 inauguren el camp de bàsquet i conviden a tothom.
La Creu de Barberà: Han fet un manifest les 7 entitats de la Comissió per la residència sud; els partits els hi ha donat el seu suport i els mitjans de comunicació s’han fet ressò. L’excursió del dia 11 va anar molt bé, van anar al Priorat a visitar unes mines de plom.
Arraona els Merinals: La Setmana Cultural va anar molt bé, i amb molta participació, van fer paella per 135 persones. El diumenge es va fer el dinar per la gent gran i es va fer un homenatge als avis més grans del barri. Ara estan preparant la cavalcada de Reis.
Ca n’Oriac: Han començat les reunions de la Comissió de les obres del metro. Tenen pendent una reunió la vocalia d’enterraments i la vocalia d’enterraments.  Es va fer una valoració del dia de vaga i de les actuacions violentes dels mossos a Tarragona.
Gràcia: Han mantingut una reunió amb els Mossos d’Esquadra, van tractar el tema de la Unitat Hermètica. Faran l’assemblea el dia 14 de desembre. Han fet un c0omunicat sobre les eleccions del dia 25.
Campoamor:  Estan preparant l’Ambaixador dels Reis, tot ho fan al centre cívic. Han entrat a l’AV joves que tenen moltes ganes de fer coses, són molt joves i ara el que volen és que aprenguin i que ells siguin el futur immediat de la Junta.
3. Sanitat
S’ha fet una nota denunciant que la dona del Conseller de sanitat ha estat contractada a Sabadell Gent Gran. Això ha assumit la Plataforma de Sanitat i han convocat una concentració per divendres a les 17h davant del Taulí.
La xerrada que es fa avui al Casal Pere Quart, en principi s’havia de fer des de la Plataforma, però CC.OO i UGT ho han fat amb l’Ajuntament.
La xerrada dels periodistes de cafeambllet que es va fer al Casal Pere Quart va anar molt bé, aquesta gent va fer una investigació a la seva comarca sobre sanitat i van trobar un gran forat, i a ran d’això un dirigent de la Generalitat les va denunciar per danys a la seva imatge i ara els han condemnat a pagar una multa, lo graciós és que no s’ha jutja si havia robat o no, solament que per dir això s’ha danyat la seva imatge.
4. Document sobre la situació social a la ciutat
El document s’ha enviat a tothom i ara encara es poden fer aportacions.
5. Resposta del Síndic de Greuges
El síndic ens ha fet arribar la resposta a la denuncia que vàrem fer sobre la taxa als centres cívics. Ens dóna la raó en part i ara el que cal es fer una reunió amb l’Ajuntament i el síndic per arribar a un acord. Esperarem a tenir més informació de les activitats que fan les AV i desprès demanarem la reunió.
Per altra banda, la els AV de la zona nord, degut a la taxa han decidit que no faran cap activitat als centres cívics.
6. Modificació del estatuts de la FAV
Sembla ser que s’han de modificar els estatuts de les entitats que ho han fet des del 2008. Per això hem convocat una reunió aquí per dilluns dia 26 a les 18h per qui vulgui veure si els seus estatuts estan o no adequats a la llei i donar un cop de mà a qui ho necessiti.

Sabadell, 22 de novembre de 2012


ACTES JUNTA

ACTA DE LA REUNIÓ DE JUNTA FAVS

DIA 08/11/12
Hi participen: Ca n’Oriac, la Concòrdia, la Creu de Barberà, Espronceda, Gràcia, Les Termes, la Plana del Pintor, la Rambla Centre, Sol i Padrís.
Han excusat la seva absència: Campoamor i Torreguitart.

1. Aprovació de l’acta anterior, si s’escau
S’aprova sense cap esmena.

2. Informacions i propostes de les AV
La Concòrdia: Ja tenen controlat el tema de l’Escola Bressol, tirarà endavant, han contractat un catering pels dinars dels nens.
Les Termes: Fan una excursió el dia 25 a Girona. Continuen amb els problemes que genera la gent que viu al carrer, que cada dia són més. Han augmentat les activitats, ara fan fultbito.
Sol i Padrís: Demà fan un acte: Catalunya un estat propi, és a les 19,30h a l’espai Àgora. Estan posant en marxa una iniciativa que ja funciona a altres barris de Barcelona, és un banc del temps. Ells donaran diners per pagar el lloguer a la gent que no tingui recursos, i a canvi aquestes persones hauran de fer alguna per la comunitat. A Badia sembla que funciona prou bé. Això també estaria bé fer-ho des de la FAV.
La Plana del Pintor: Fan l’Assemblea Anual el dia 16, renovaran la Junta. La castanyada va ser tot un èxit de participació. Mantindran una reunió amb els responsables del CAP Nord. Han recollit 60Kg de menjar.
Ja tenen les claus del local de l’escola Jonqueres, ara el faran servir per muntar el carnestoltes.
Espronceda: La castanyada va anar molt bé. Van recollir aliments pel Rebost Solidari.
La Rambla Centre: El dia 22 faran una xerrada amb l’Assemblea Nacional Català, conjuntament amb les AV de Covadonga i Centre Creueta. Han anat amb els companys a veure el local del carrer de Illa, ja que ells tampoc no tenen local.
La Creu de Barberà: Van celebrar el dia del Soci, van fer una sortida a Montjuïc. Diumenge també van al Priorat. La Comissió de la Residència ja fa 10 anys que està lluitant per aconseguir-la però cada vegada està mes lluny, no tenen diners. Faran una roda de premsa el dia 18 a les 10h al solar, al carrer Diego de Almagro. L’Ajuntament va convidar a tothom a veure els pisos tutelats, menys a l’AV que estan a la Comissió. Una falta de respecte.
Ca n’Oriac: Tenen un local cedit per Unnim i ara els hi diuen que hauran de pagar les despeses de manteniment, fins ara les pagava la Caixa.
Fan una excursió a la Pedrera, aniran en tren el dia 15 de novembre.
Gràcia: Han fet l’Assemblea per legalitzar els estatuts. Han fet una declaració pública cridant al vot en les properes eleccions com a Junta.
3. Sanitat

La direcció dels CAPs de Sabadell els va convocar a les AV de Torreguitart, la Concòrdia i ca n’Oriac. Volen millorar el servei i també veure les necessitats de la gent, volem mantenir un seguiment amb les AV.
Es farà el dia 10 un acte al casal Pere Quart amb els companys de Cafeambllet, explicaran el seu cas, els ha convocat l’Entesa i la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública.
El dia 22 es passarà un documental sobre la sanitat pública a tot Catalunya, serà molt interessant, és farà al Casal Pere Quart.
4. Local municipal

S’ha anat a veure el local del carrer Illa, està força bé. S’han de fer reformes i parlar de les condicions de cessió amb l’Ajuntament.

5. Situació social i de convivència a la ciutat

Us lliurem un document sobre la situació actual. Es tracte de veure en quina situació ens trobarem a llarg termini.
Cal que ho reviseu i al proper Plenari veurem com queda el document.

Sabadell, 8 de novembre de 2012

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

eighteen − fifteen =