Apunta’t a la cursa infantil a la jornada de les associacions veïnals

cursaVine i apunta’t a la cursa infantil a la jornada de les associacions veïnals.

(*Tots els camps són obligatoris)

REGLAMENT 1a. Cursa Infantil FAV Sabadell

1. La Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell, conjuntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell i la coordinació esportiva del Consell d’Esports i la secció d’atletisme del Club de Natació Sabadell, celebrem el proper dia 22 de maig de 2016, a les 10,30h, la 1a Cursa Infantil.

2. És una cursa infantil popular i oberta a tothom que accepti aquest reglament.

3. Hi ha tres categories: A) nascuts al 2002, 2003 i 2004; de 12 a 14 anys; B) nascuts al 2005, 2006 i 2007; de 9 a 11 anys; C) nascuts al 2008,2009 i 2010, de 6 a 8 anys.

4. L’hora establerta de sortida dels corredors és a les 10h.

5. Tots els detalls de la cursa es publicaran a www.favsabadell.cat

6. Hi haurà avituallament líquid.

7. Hi haurà una classificació masculina i un altre femenina. Tindran premis els 3 primers classificats masculins i les 3 primeres classificades femenines. Els premis es lliuraran en el mateix lloc de la cursa un cop finalitzada.

8. Els trofeus o premis no recollits els dia de la cursa, no s’enviaran posteriorment als premiats.

9. El circuit està sotmès a Via Pública i als possibles canvis que pogués fer inevitables els dia de la cursa.

10. Tots els participants disposaran d’una assegurança d’accidents contractada per l’organització. Així mateix, l’organització disposa d’una assegurança de responsabilitat civil, segons la legislació vigent.

11. La cursa està limitada a 150 participants. La inscripció és personal intransferible i és gratuïta. Es pot fer a través del web www.favsabadell.cat fins el dia 20 de maig a les 20h, i 30 minuts abans el mateix dia de la cursa.

12. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999 de dades de caràcter Personal,de 13 de desembre, totes les dades recollides així com les imatges presses a l’arribada, passaran a formar part d’un fitxer sota la responsabilitat de la FAVS amb la finalitat de recollir les dades dels participants, per tal d’elaborar el llistat d’inscrits i els resultats. En tot cas, podem exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se per escrita FAVS, carrer de la Lusitània, 3 08206 Sabadell. Així mateix el participant dona els seu consentiment per captar imatges per la seva posterior difusió tant als mitjans de comunicació, com alteres mitjans del grup FAVS (butlletins, revistes, etc.)

13. L’organització no es fa responsable dels perjudicis morals, físics i/o materials que puguin afectar els participants i espectadors durant aquesta competició.

14. La inscripció a la cursa suposa l’acceptació de la totalitat d’aquesta reglament. Allò que no estigui previst, serà sotmès a la decisió de l’organització.

FAVS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

17 − 6 =