ATUREM ELS PRESSUPOSTOS SOCIALS. JUNTES PODEM!

MANIFESTACIÓ, DIUMENGE 28 D’ABRIL
 
Tot un seguit d’entitats, plataformes unitàries sindicals i d’associacions de l’àmbit de l’educació, la sanitat i la funció pública, així com moviments socials i assemblees de barri, han decidit fer confluir les seves protestes i reivindicacions en una gran manifestació ciutadana- convocades per la Confederació d’AV de Catalunya (CONFAVC) i la Federació d’AV de Barcelona (FAVB)- que se celebrarà el diumenge 28 d’abril sota el lema: “Aturem els pressupostos antisocials. Juntes podem”.
 
Vosaltres, les associacions veïnals i federacions que dia rere dia treballeu pels barris, sou imprescindibles per a mostrar el rebuig a unes polítiques de retrocés dels nostres drets socials. Per tant, us esperem per a crear una COLUMNA DEL MOVIMENT VEÏNAL a la cruïlla entre Passeig de Gràcia i Gran Via a les 11’30.
 
Diversos altres col·lectius des de diferents punts de la convocatòria, confluiran a partir de les seves cites respectives en una gran marxa que sortirà a les 12:30h des de l’angle de Passeig de Gràcia amb la Ronda de Sant Pere i baixarà fins al Parc de la Ciutadella, seu del Parlament.
 
Us hi esperem sens falta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

18 + five =