DECLARACIÓ DE LA FAVS SOBRE LA PUJADA DE L’AIGUA

AHIR L’ASSEMBLEA ORDINÀRIA ANUAL DE LA FAVS VA APROVAR AQUESTA RESOLUCIÓ:

La Federació d’Associacions de Veïns de Sabadll (FAVS) en desacord davant la pujada del preu de l’aigua y l’OPA d’AGBAR
La FAVS manifesta el seu desacord amb pujada del 2,67 % del preu de l’aigua aprovat pel Ple de l’Ajuntament. Aquesta pujada juntament amb la pujada del 3% interanual dels preus que ja portem a Catalunya, només pot tenir conseqüències negatives per als consumidors, la immensa majoria població treballadora ja molt castigada per la crisi, les retallades i la pèrdua de drets econòmics i socials.
Al mateix temps la FAVS mostra la seva preocupació per l’OPA que la Companyia d’Aigües de Barcelona (AGBAR) ens mans de la multinacional francesa SUEZ vol fer a la Companyia d’Aigües de Sabadell (CASSA) que té com a primer accionista a l’Ajuntament de Sabadell amb un 23,6 % de les accions. L’operació en la que AGBAR que ja és propietària del 13,6 %, vol fer-se amb el 51% de la CASSA significarà que alguns dels actuals propietaris com el Banc Sabadell amb un 11%, Caixa Sabadell (BBVA) amb un 5%, i altres propietaris privats venguin les seves accions amb l’excusa de necessitats de capitalització. La consecució d’aquest 51 no pot passar de cap manera per la venda de l’accionariat ’Ajuntament, perquè això és vendre allò que és propietat de tota la ciutadania de Sabadell.
No podem permetre que es continuï malbaratant les propietats públiques en mom de sortir d’una crisi que la població no ha provocat però que pateix les seves màximes conseqüències.
La FAVS fa una crida a la defensa de tot allò que és públic i per tant propietat de tota la ciutadania.
Sabadell 18 d’abril del 2013
Federació d’Associacions de Veïns de Sabadll (FAVS)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

seven + 7 =