Festa Major de La Creu Alta 2015

Festa Major de La Creu Alta 2015

Del 18 al 30 de maig

La Festa Major ja és aquí

Un any més, i ja en van molts, la “festa gran” del nostre barri torna a estar en marxa.
Encara que l’ambient, les circumstàncies i la situació general del barri i del país no estigui com per tirar gaires coets, els tallarets i les tallaretes no ens estarem, al arribar la “segona pasqua”, sense celebrar la nostra Festa Major.
Potser més d’una persona del barri no estarà per riure gaire, si més no per dins. Potser n’hi haurà unes quantes que tindran altres sentiments; potser a més de ‘festejar’ haurem, tots i totes, d’intensificar molt més les lluites socials perquè la cosa està ja que crema. Fins i tot pot ser que alguna cosa s’acabi cremant del tot, però tot i així, encara que hi hagi qui els mateixos dies s’entretingui botant o votant, i malgrat també tot lo que cada membre del veïnat hi vulgueu afegir, no per això, ni per res, deixarem de muntar la nostra festa. La Festa Major de La Creu Alta.
Vaja quins uns els tallarets i les tallaretes per deixar de fer ‘la festa’ encara que la processó vagi per dins! A La Creu Alta no hem deixat d’alçar mai tallants, forques o el que faci falta; per lluitar o per estar de festa. De fet, pel nostre tarannà, ve a ser el mateix. Pobre d’aquell que se’ns giri de cul…

cartell concertsSi voleu veure el programa, cliqueu aqui.

I si en voleu saber més, cliqueu aqui.

 

 

 

 

 

 

 

Tapes al MercatIMG-20150508-WA0015Cursadecarretons

 

 

 

 

 

 

 

 

Concurs dInstagram

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ten − two =