La Creu Alta Avui

 

Presentació d’un programa que posa a la palestra les inquietuds de La Creu Alta Avui

El proper dia 24 d’octubre posem en marxa un programa ambiciós, amb el que volem posar a la palestra les inquietuds que tenim a La Creu Alta, avui i de cara al futur més immediat, el qual sembla merèixer molt de debat.

El programa l’anomenem precisament “LA CREU ALTA AVUI”, i el considerem molt ambiciós perquè pretenem que en derivi en controvèrsia amb la participació de tota persona, del barri o no, que tinguin alguna cosa a dir respecte a algun o en varis, si no tots, els temes que ens inquieten i que volem evidenciar públicament de forma conjunta, com a veïnat implicat i juntament amb altres entitats afectades.

La Creu Alta Avui J#0

Per tenir-ne un coneixement més detallat del què volem fer, i del com, començarem amb una jornada de presentació que tindrà lloc l’esmentat 24 d’octubre proper, a 2/4 d’11 del matí i en aquesta ocasió a l’Auditori del Centre Cívic de La Creu Alta. Ens encantaria comptar amb la vostra presència i poder tenir així la valuosa col·laboració que sabem que ens podeu aportar.

Com a ciutadà al qui l’importa com estem al barri i a Sabadell, us hi esperem bo i comptant amb la vostra participació perquè sabem que en teniu quelcom a dir personalment.

I amb aquesta invitació, aprofitem per assabentar-vos també d’altres activitats que aquests dies es duran a terme a La Creu Alta: us ho reflectim tot al final.

Octubre2015més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

seventeen + 7 =