La FAV en contra de la decisió del govern en la regulació de les antenes de telefonia mòbil

antena-telefonc3ada-mc3b3vilLa nova regulació aprovada a Madrid amb els vots de PP, PSOE i CiU, permet expropiar els terrats dels veïns per instal lar antenes de telefonia mòbil, deixant als ciutadans en una indefensió absoluta davant la voluntat de les empreses de telefonia que n’hi ha prou que al·leguin “interès general?”, perquè es pugui instal·lar l’antena sense comptar amb el consentiment dels veïns i sense que l’ajuntament hagi d’atorgar cap tipus de llicència municipal. Es pot dir que des d’ara, les companyies de telefonia tenen “barra lliure” per instal·lar antenes , quantes i on li plagui.

Cal recordar que no hi ha acord sobre les repercussions en la salut de la antenes
atès que els informes, generalment avalats i pagats per les companyies de telefonia,
diuen que no, però els més neutrals que diuen el contrari, de manera que en aquesta
situació, adoptar aquesta decisió és com a mínim una irresponsabilitat i menyspreu
amb la salut de la ciutadania

A més, és un disbarat que en un país on la propietat privada es gairebé sagrada, quan són les empreses les que necessiten que aquest principi quedi en paper mullat, els governs de torn, es pleguen a les seves demandes. La hipocresia i el servilisme de bona part de la classe política queda en evidència, i cobra sentit l’existència de “portes giratòries” (favor amb favor es paga).

La FAV contactarà amb les associacions de consumidors i amb els qui consideren que la mesura pogués atemptar contra determinem drets fonamentals, si més no el de la salut i el de propietat, i valorar les possibilitat de plantejar la seva inconstitucionalitat, alhora que instarà els grups polítics del consistori que es pronunciïn contra aquesta llei i busquin mecanismes legals en les pròpies ordenances, que impedeixin aquesta arbitrarietat

Sabadell, 7 maig 2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

two × one =