La FAVS denuncia la no retirada immediata de simbologia nazi d’un balcó en un bloc de pisos situat al barri de La Concòrdia

La FAVS considera del tot inacceptable que d’ofici, sense que sigui necessària la denuncia de ningú, un cop estigui assabentada lla fiscalia, com a mínim no es pugi retirar de la simbologia nazi d’un balcó. Una simbologia que representa els origen d’una guerra en la que varen murí milions de esser humans i varen assassinar a milions de persones en camps d’extermini. Una ideologia que es aixecar contra la democràcia republicana i va causar una guerra en la que van mori centenars de milers de persones i ens va enfonsar a amb un pou durant dècades, amb una repressió brutal contra el poble. Si això no es apologia del terrorisme, no entenem res. Se ven segur que si la simbologia fos referent a l’ETA, la retirada de les banderoles i l’empresonament del causant seria immediat.

Si legalment no es por fer una intervenció immeditada, alguna cosa falla a la legislació. Un fet d’aquets tipus, seria impensable que pogués succeir a qualsevol país democràtic de centre y nord d’Europa. Estem ven lluny dels models democràtics mínimament coherents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 + 11 =