La FAVS dóna el seu suport al contingut del comunicat de l’AV de Gràcia

Benvolgudes veïnes i veïns, amigues i amics,

Avui és el darrer dia que els bars musicals i les discoteques de la Zona Hermètica poden obrir de manera legal. Demà, 1 de juny de 2016, entra en vigor el Pla Especial del barri i caduquen les llicències dels locals.

L’Associació de locals de la Zona Hermètica ha manifestat que els seus associats incompliran (en detriment de la salut i la seguretat dels 9000 veïns i veïnes del barri) la normativa aprovada pel ple municipal i ratificada pel Tribunal Superior de Catalunya i, de forma il·legal, continuaran les seves activitats.

El regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero (segons recull iSabadell), ha manifestat que “tot i caducar les llicències aquest dimarts les sancions administratives no arribaran de forma immediata” però que confia que “el proper hivern tots, o la majoria, de locals de l’Hermètica hauran tancat”.

Tal com us vam informar en el nostre darrer comunicat, “l’Agrupació demana, ras i curt, el cessament dels usos recreatius al barri de Gràcia, és a dir, l’acompliment dels preceptes del Pla especial”, i el respecte als drets fonamentals a la intimitat personal i familiar, a la salut i a la seguretat, drets que, com hem comprovat (patit) abastament, són incompatibles amb els usos recreatius nocturns

Fem barri, i més!

unnamed

ZH_AVG_25042016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 × 5 =