La FAVS dona suport al manifest del El Tallaret

Manifest: El Tallaret no s’atura

Arran de les denúncies cap al tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat Maties Serracant i a les dues tècniques de l’Ajuntament, interposades per Josep Ayuso del PSC i la tècnica de l’Ajuntament Maite Morao, imputats ambdós pel cas Ca n’Alzina. Des del Casal Popular El Tallaret volem fer públiques les següents consideracions:

El nostre rebuig a la denúncia. Exigim la seva retirada immediata ja que es tracta d’una estratègia de desprestigi personal en la qual també en som part afectada.

– La denúncia implica l’aturada d’un projecte autogestionat que ha generat unes dinàmiques de participació i col·laboració entre entitats i veïns i veïnes del barri. La voluntat d’aturar-ho suposa un pas enrere que ens situa a un antic model de ciutat passiu i desvinculat d’allò que passa al seu entorn.

Mostrem un total suport a les persones investigades arran de la denúncia, el tinent d’alcalde Maties Serracant i les dues tècniques, ja que tan sols complien amb el mandat expressat en el ple municipal del passat  3 de febrer de 2015 que l’anterior govern del PSC aprovà per unanimitat l’inici de la concessió de l’espai a la nostre entitat i la corresponent requalificació de l’espai.

El projecte del Tallaret pretén recuperar, per la via de la negociació amb l’administració pública, la concessió d’una propietat municipal abandonada des dels anys setanta per tal de donar resposta a unes mancances històriques del barri en matèria d’equipaments per al teixit associatiu.

L’objectiu ha estat aconseguir la concessió de l’espai que permeti arrelar al barri un projecte autogestionat. La rehabilitació integral de la nau requereix una inversió de gairebé 200.000 € que recau sobre les espatlles de l’entitat.

Fa quatre anys que vam començar amb molta il·lusió per tal de fer possible un projecte intergeneracional, participatiu, autogestionat i apartidista. Durant tots aquests anys ens ha tocat treballar sota les normes de la institució i la seva burocràcia. Aquest no és el nostre camp de batalla. Nosaltres treballem pel poble, per les entitats; al nostre camp: el carrer.

Fem fora la màfia.

Els carrers seran sempre nostres.

El Tallaret no s’atura.

LOGOS ENTITATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

four + 15 =