mobilització reivindicant la restauració dels espais destrossat per les obres del gaseoducte

Ens arriba aquesta mobilització reivindicant la restauració dels terrenys, espais i paisatge destrossats per la salvatjada del gasoducte que com ja sabem no ha servit per a res (excepte per que algú s’hagi lucrat)

El proper dia 10 d’octubre a les 10:30 del matí ens trobarem a la Fàbrica del Vidre de Castellar del Vallès per després acostar-nos a la zona del torrent de Colobrers al lloc per on passa el gasoducte Martorell-Figueres.
Aquesta serà la primera activitat que farem, servirà per compartir amb la setentena de persones que viatgen amb el Volt II, l’experiència que es va viure en el vallès amb la construcció d’aquest gasoducte i per valorar la restauració que havia de deixar el terreny en el seu estat original.
Després d’aquesta visita, anirem a veure l’exposició sobre la construcció del gasoducte a la sala d’exposicions de l’Ateneu del carrer Major. 
Estarà oberta al públic des del proper dimarts 6 d’octubre fins el diumenge 11. Els horaris d’obertura seran de 19:00 a 21:00 de dimarts a divendres i diumenge de 11:00 a 13:00
A la Plaça Major, es farà una Xerrada Fòrum: 
  • Alfons Pérez ens situarà en el context energètic a nivell mundial. 
  • Emma Hugues procedent del Regne Unit ens parlarà del gas rus 
  • Octavio Rosas de Mèxic d’Enegas al seu país.
I ja per acabar es farà un dinar popular obert a tothom a l’Espai Tolrà.
Es poden comprar els tiquets fent la reserva a calgorina@gmail.com al preu 6,5€.
A les 16:00 de la tarda l’autocar viatjarà cap a la següent parada que serà a Sallent.
L’organització d’aquesta jornada a Castellar del Vallès s’ha fet conjuntament amb l’ADENC, UES (Unió Excursionista de Sabadell), CEC (Centre Excursionista de Castellar) i Cal Gorina de Castellar del Vallès.
Tothom hi sereu benvinguts ! ! !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

6 + five =