Rua Infantil de Carnestoltes a La Creu Alta

5a Rua Infantil a La Creu Alta

Un any més, tornem a organitzar una Rua Infantil de Carnestoltes pels carrers del barri. L’èxit obtingut en les anteriors edicions ens motiva per tornar a gaudir d’aquest esdeveniment infantil amb el que tants petits ‘tallarets’ i ‘tallaretes’, amb molts invitats, participen en aquesta “diada” del calendari.

L’activitat està organitzada en conjunt per vàries entitats, el que la fa encara més extensa. Aquest any ho haurem d’agrair a l’esforç voluntari de l’AMPA Creu Alta, de l’AMPA Nostra Llar, de l’AMPA Ribatallada, de l’AMPA Samuntada, de l’Esplai Falcons, de l’Esplai L’Esparver, de l’Esplai La Baldufa, de l’Esplai La Branca, de l’Esplai La Teranyina, dels Diables de La Creu Alta, dels Gegants i Grallers de La Creu Alta, del Casal El Tallaret, de l’Associació de Veïns de La Creu Alta i, sobretot, de la Coordinadora Jove de La Creu Alta LLAMPS i TRONS.

I cal agrair també la col·laboració, pel berenar col·lectiu preparat per a més de 600 infants aquest any, dels forns i pastisseries del barri, com són els de ‘Ca La Montse’, Forn Armengol, Forn Creu Alta, Forn Portell, Forn Valls, Panificadora Valero, Pastisseria Gil, Pastisseria Núria, Pastisseria Sant Marc, Súper Verd de la Rda. Zamenhoff, ‘Tot Calent Paco’ i Veritas Sabadell. L’Ajuntament també hi posa una part de la logística.

El programa d’actes preparat el podeu veure en aquest cartell d’enguany:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

one × 3 =